Badkamer renoveren

Een badkamer renoveren is een ingrijpende klus, waar een hoop dingen bij komen kijken. Onze installateurs zijn vriendelijke, communicatieve en vakkundige mensen, die netjes werken en je op de hoogte houden van elke stap. Voor ons telt niet alleen het resultaat, maar ook de weg ernaartoe. Op die manier willen wij ons onderscheiden. 

Onze belangrijke speerpunten zijn:

  • Alles stofvrij houden
  • Wij voeren afval af
  • Wij plakken alles af.

Uitsluitend vakmensen

Bij Baderie van den Boomen geloven wij niet in manusjes-van-alles. Daarom werken wij met gespecialiseerde loodgieters, tegelzetters en andere vakmensen. Daarom werken wij alleen met gespecialiseerde loodgieters, tegelzetters en andere vakmensen. Al onze installateurs zijn UNETO-VNI gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap en service. 

Eén aanspreekpunt

Niets is vervelender om meer dan één aanspreekpunt te hebben. Daarom kiezen wij bij Baderie van den Boomen voor één aanspreekpunt en dat is de hoofdmonteur. Zo heb je bij ons één vast aanspreekpunt. 

Wij doen alles voor jou

Bij ons hoef je geen voorwerk te doen en dat scheelt een hoop tijd. Slopen, leidingen leggen, elektra, muren doorbreken of een nieuwe muur metselen, cv-installatie en ventilatiesysteem. Wij verzorgen alles voor je. En minstens zo belangrijk: wij zijn verantwoordelijk voor het volledige eindresultaat. Is het niet meteen naar volle tevredenheid, dan lossen wij het voor jou op. 

Uitblinken in tegelwerk

Een specialisme van Baderie van den Boomen is het tegelwerk. Vooraf denken wij tot in de detail na over een tegelplan, om snijverlies te voorkomen en alles zo strak mogelijk te leggen. Wij werken met ervaren tegelzetters en dat zie je aan dunne voegen en supervlak tegelwerk. Reliëftegels met de doorlopende patronen en verstek zagen zodat wij geen hoekstrips nodig hebben, maar tegels onder de 45 strak tegen elkaar aan leggen... het is echt vakwerk dat het uiterste vraagt van een tegelzetter.

Na de oplevering begint het pas

Wij leveren je badkamer gebruiksklaar en schoongemaakt op. Tijdens de oplevering geven wij je advies over het gebruik en onderhoud en drukken wij je op het hart; als er iets mis is in de badkamer, neem dan contact met ons op. Heb je de accessoires om jouw badkamer mee af te stijlen in huis? Ga niet zelf boren in natuurstenen tegels met alle risico's van dien. Wij doen dat gratis voor je tijdens de installatiefase, service van het huis.

Black Line badkamer Baderie
Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )