Ontwerp je badkamer

Samen met onze badkamermeesters bekijken wij hoe de ideale indeling eruit komt te zien. Kleine ruimtes, onhandige hoekjes of andere bijzonderheden benutten wij zo slim mogelijk. Je merk het direct: jouw badkamermeester is niet alleen creatief, maar heeft ook technische vakkennis.

Creativiteit en vakkennis

Elke badkamer van Baderie wordt op maat gemaakt op basis van een uniek ontwerp dat past binnen je wensen en voorkeuren. De badkamermeester die je hierbij helpt, is een ervaren badkamerontwerper die het maximale haalt uit de ruimte die je beschikbaar hebt. 

Oog voor vorm, kennis van techniek

Onze badkamermeesters bezoeken beurzen, houden badkamertrends in de gaten en voelen snel aan welke stijl of sfeer je aansprekend vindt. Het is alsof je met een eigen binnenhuisarchitect om tafel zit. Het verschil is dat onze badkamermeesters veel meer weten van de achterliggende techniek. Ze hebben regelmatig contact met fabrikanten over nieuwe ontwikkelingen en schakelen elke dag met de installateurs; daardoor weten ze tot in het kleinste detail wat werkt in de praktijk.

Ideeën aanvullen

Niets is zo makkelijk voor een badkamermeester als precies ontwerpen waar je om vraagt. Daarvoor kom je niet naar Baderie. Onze meerwaarde is juist om verder te kijken, alternatieven aan te reiken en suggesties te doen waar jezelf niet aan zou denken.

Fotorealistisch ontwerp

Door de nieuwste technologische mogelijkheden te gebruiken, maken wij alle badkamerideeën snel inzichtelijk. Met 3D rendering kunnen wij badkamerdesigns fotorealistisch aan je laten zien, tot en met de tegelpatronen aan toe. Deze werken wij desgewenst samen met jou tot in detail uit, met de glazen douchewand precies op de voeg. Alles wordt nauwgezet en levensecht weergegeven.

Mogen wij jouw ontwerp op maat maken? Maak een afspraak met één van onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )