Helderheidsgaranties

Bij ons weet je dankzij de helderheidsgaranties altijd precies waar je aan toe bent. Met onze zekerheid kun je je helemaal focussen op het eindresultaat: de badkamer die jij voor ogen hebt.

5 jaar Baderie garantie

Jouw badkamer wordt opgeleverd met het Baderie Garantie Certificaat. Naast afbouwgarantie geeft Baderie ook 5 jaar volledige garantie op de complete badkamer, inclusief installatie.

Eén contactpersoon

In het voortraject heb je contact met een badkamermeesters en tijdens de realisatie met een installateur. Samen leveren wij de badkamer op. Doordat wij alle expertises in huis hebben, heb je altijd te maken met eigen vakmensen.

Moderne keuken
Landelijke keuken
Klassieke keuken

Trendgarantie

Bij baderie werken wij gegarandeerd met de laatste technologische mogelijkheden en zijn wij altijd up-to-date over de laatste trends. Regelmatig bezoeken wij beurzen en hebben wij nauw contact met A-merk fabrikanten.

De 5 stappen van Baderie

Baderie hanteert een uniek 5 stappenplan om de totstandkoming van jouw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Door de helderheidsgaranties weet je bovendien altijd waar je aan toe bent. Met zoveel zekerheid kun je je helemaal richten op het eindresultaat, namelijk de badkamer die jij voor ogen hebt.

Maak een afspraak

Wil jij meer weten over onze garanties? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamermeesters.

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

​ )