De 5 stappen van Baderie

Ons unieke 5 stappenplan maakt de totstandkoming van uw badkamer inzichtelijk. Samen doorlopen we alle stappen tot we uitkomen bij uw droombadkamer.

Stap 1: Inspireren

Er zijn erg veel manieren om inspiratie op te doen bij Baderie van den Boomen. Dit kan natuurlijk op onze site of op onze facebook, maar ook in onze showroom krijgt u een mooi beeld van het assortiment en hier worden uw vragen meteen beantwoord door een van onze adviseurs. Inspireert u liever thuis? Vraag dan ons gratis badkamer handboek aan via het contactformulier of haal een gratis folder tasje in onze showroom!

Stap 2: Kiezen

Heeft u zich uitgebreid laten inspireren? Dan is het nu tijd om te kiezen. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag. Samen bepalen we met onze producten de stijl en sfeer van uw nieuwe badkamer. 

Stap 3: Ontwerpen

U heeft een keuze gemaakt uit onze producten en weet welke stijl en sfeer u in uw badkamer wilt creëren. Nu is het tijd om met deze ingrediënten uw ideale badkamer te ontwerpen. We bekijken samen de mogelijkheden en zorgen dat uw nieuwe badkamer zowel praktisch als stijlvol word ingericht. 

Stap 4: Realiseren

Als het ontwerp af is en alles goed door is gesproken beginnen we met het realiseren van uw badkamer. Maar hoe gaat dat eigenlijk? Hieronder ziet u een duidelijk overzicht van wat er allemaal gedaan moet worden. 

Stap 5: Genieten

Uw badkamer is nu opgeleverd en het genieten kan beginnen! Maak uw badkamer helemaal af met onze mooie accessoires. Zelfs na het opleveren van uw badkamer blijft u profiteren van het Baderie comfort. U krijgt een mooi overzicht met handige schoonmaak tips en geniet nog 5 jaar lang van onze Baderie garantie. 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

​ )