In vijf stappen naar jouw complete badkamer

Als je de badkamer wilt verbouwen, dan komt er een hoop op je af. Waar moet je beginnen? Wat mag niet worden vergeten? En hoeveel tijd kost een verbouwing eigenlijk? Bij een nieuwe badkamer moeten drie aspecten naadloos in elkaar grijpen: de looks, de technische kant en het budget. Zo onstaat jouw ideale badkamer. Wij zetten de vijf belangrijkste stappen voor je op een rij.

Badkamer inspiratie

Het allerbelangrijkste is dat jij je prettig voelt in je badkamer. Jij moet daarvoor allereest bepalen wat jij mooi vindt. Verzamel voorbeelden en foto's van kleuren, materialen, tegels, interieurstijlen, sanitair en accessoires. Op deze manier krijg je duidelijk in beeld wat jouw stijl is én heb je een handig praatstuk in gesprekken met een badkamermeester.

Black Line badkamer Baderie

Kiezen

Het lastige, maar o zo belangrijke en leuke stap in het proces naar jouw droombadkamer: keuzes maken! Ga je voor kleur? Of wil je juist een ingetogen stijl? Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Maak het dus zo gek als je zelft wilt! Denk in de fase van de keuze ook aan de kosten voor arbeid en eventuele demontage. Wel minder leuk om over na te denken, maar niet onbelanrijk. Een badkamermeester kan je helpen met de juiste keuzes maken.

Moderne keuken
Landelijke keuken
Klassieke keuken

Ontwerpen

Tijdens het ontwerpen van je badkamer kun je bepalen of alles wat je wilt ook in de ruimte past. Teken op een ruitjespapier de afmetingen van de ruimte en de deuren en ramen in. Daarna kun je kijken hoe groot je inloopdouche kan worden, of er dan ook nog ene dubbele wastafel inpast. Het definitieve 3D-ontwerp maakt je badkamermeester ook voor je, nadat een expert bij jou thuis is gekomen.

Realiseren

Je nieuwe badkamer begint vorm te krijgen. Tijdens het (ver)bouwen is het natuurlijk even niet mogelijk om je badkamer te betreden. Het poetsen van je tanden kan wel in de keuken, maar douchen? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Een mobiele douchecabine met een boiler, die kan worden aangesloten op de bestaande waterleiding en afvoer. Baderie regelt het voor je. Een verbouwing van de badkamer duurt meestal tussen de twee en vier weken.

Black Line badkamer Baderie

Genieten

Jouw prachtige, nieuwe badkamer is af! Het wordt tijd om welverdiend te ontspannen. De badkamer wordt opgeleverd met het Baderie Garantie Certificaat. Naast afbouwgarantie krijg je ook vijf jaar volledige garantie op de complete badkamer, inclusief installatie. Geniet van elk detail!

Ervaar het Baderie comfort

Ervaar het Baderie Comfort. Maak een afspraak met één van onze Badkamermeesters.

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

​ )