De 5 stappen van Baderie

Ons unieke 5 stappenplan maakt de totstandkoming van jouw badkamer inzichtelijk. Samen doorlopen we alle stappen tot we uitkomen bij jouw droombadkamer.

Stap 1: Inspireren

Er zijn erg veel manieren om inspiratie op te doen bij Baderie van den Boomen. Dit kan natuurlijk op onze site of op onze facebook, maar ook in onze showroom krijg je een mooi beeld van het assortiment en hier worden jouw vragen meteen beantwoord door een van onze adviseurs. Inspireer je liever thuis? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan via het contactformulier of haal een gratis folder tasje in onze showroom!

Stap 2: Kiezen

Heb jij je uitgebreid laten inspireren? Dan is het nu tijd om te kiezen. Hierbij helpen wij jou natuurlijk graag. Samen bepalen we met onze producten de stijl en sfeer van uw nieuwe badkamer. 

Stap 3: Ontwerpen

Je hebt een keuze gemaakt uit onze producten en weet welke stijl en sfeer je in jouw badkamer wilt creëren. Nu is het tijd om met deze ingrediënten jouw ideale badkamer te ontwerpen. We bekijken samen de mogelijkheden en zorgen dat jouw nieuwe badkamer zowel praktisch als stijlvol wordt ingericht. 

Stap 4: Realiseren

Als het ontwerp af is en alles goed door is gesproken beginnen we met het realiseren van jouw badkamer. Maar hoe gaat dat eigenlijk? Hieronder ziet u een duidelijk overzicht van wat er allemaal gedaan moet worden. 

Stap 5: Genieten

Jouw badkamer is nu opgeleverd en het genieten kan beginnen! Maak jouw badkamer helemaal af met onze mooie accessoires. Zelfs na het opleveren van je badkamer blijf je profiteren van het Baderie comfort. Je krijgt een mooi overzicht met handige schoonmaak tips en geniet nog 5 jaar lang van onze Baderie garantie. 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )