Van den Boomen - Al ruim 20 jaar

Bij Baderie van den Boomen hebben we al ruim 20 jaar ervaring in het renoveren van badkamers en het plaatsen van nieuwe. We doen alles van het ontwerpen tot de realisatie van uw badkamer. Dankzij onze jaren lange ervaring kunnen wij u een passend advies geven voor uw badkamer en zorgen we dat de installatie hiervan soepel verloopt, zonder verassingen. Wij werken altijd met eigen monteurs en met vaste tegelzetters en stukadoors. Ook zijn wij lid van de Uneto-VNI. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en hoeft alleen nog maar te genieten van uw nieuwe badkamer.

Bij Baderie van den Boomen Verwarming & Sanitair kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair, tegels, verwarming en loodgieterswerk. Of het nu gaat om een complete badkamer of een klein onderdeel. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Loodgieter Eersel

Buiten het sanitair kunt u bij ons ook terecht voor uw verwarming of loodgieterswerk. We bieden verschillende werkzaamheden van een complete badkamer renovatie tot ventilatiesystemen en ook hebben we een uitgebreid assortiment aan aansluitmaterialen. U kunt ook bij ons terecht voor uw CV-ketel waarbij wij u ook een onderhouds-- en servicecontract kunnen aanbieden.

Badkamer volgens de laatste trends

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een landelijke badkamer of juist een modern industriele badkamer, bij Baderie Van den Boomen in Eersel bent u aan het juiste adres. Onze badkamer adviseurs zijn op de hoogte van de laatste badkamertrends. Dit ziet u ook terug in onze showroom! Tijdens een adviesgesprek staan uw wensen centraal en helpen wij u met het mooiste en slimste badkamer ontwerp.

Webshop

Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk dan nu onze webshop voor landelijke badkamers.

Ga naar de webshop

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

​ )