Een kleine badkamer indelen

Bij het indelen van een kleine badkamer is een goed ontwerp een belangrijk startpunt. Waar komt de wastafel met badmeubel? De douche? Heb je misschien nog ruimte voor een extra kolomkast? Wanneer je samen met jouw Badkamermeester een uitgekiend ontwerp en bouwplan voor jouw nieuwe badkamer maakt, weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je om in de ruimte die je beschikbaar hebt een complete badkamer te realiseren die helemaal naar je zin is!

Wastafel met badmeubel

Meestal start je het ontwerp van jouw nieuwe badkamer met het bepalen van de plaats van je wastafel en badmeubel. Deze combinatie is, samen met keuze voor de tegels, beeldbepalend voor de uitstraling van de badkamer. Kies je voor een meubelwastafel, een opzetkom, of toch voor een inbouwwastafel? En voor welk type wastafelkraan ga je? En welke kleur? Boven de wastafel wil je natuurlijk ook een spiegel. Kies je voor een praktische spiegelkast, dan win je meteen opbergruimte! Natuurlijk kies je bij een kleine badkamer voor een wastafelmeubel met lade voor opbergruimte. Zo creëer je voldoende ruimte voor al jouw badkamerbenodigdheden!

Moderne keuken
Landelijke keuken

Inloopdouche

Wanneer je een kleine badkamer hebt, dan is het installeren van een inloopdouche een visueel ruimtewinnende oplossing. Door een grote glazen wand lijkt de ruimte optisch groter, maar is er toch een duidelijke scheiding tussen het natte en droge deel van de badkamer. Wil je een douchedeur? Kies dan voor een schuifdeur of een vouwdeur. Een andere optie is vouwpendeldeuren, die je volledig weg kunt klappen, daarmee maak je de ruimte optisch groter als je de douche niet gebruikt.

Badkamer laten ontwerpen

Samen met jouw Badkamermeester ga je aan de slag om de ideale opstelling voor jouw kleine badkamer te maken. Met hun technische kennis en jarenlange ervaring kunnen ze de losse elementen samenbrengen om jouw droombadkamer te realiseren. Zo creëren we een vakkundig ontwerp met een creatieve invulling. Daarna volgt een 3D-ontwerp. Met deze virtuele beleving ervaar je je nieuwe badkamer voordat deze is geïnstalleerd. Vertrouwend op 40 jaar vakmanschap gaat jouw Badkamermeester iedere uitdaging aan!

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak