Geluk zit in... jouw persoonlijke cadeau

Bij Baderie van den Boomen wordt het zoeken naar de perfecte badkamer nu extra leuk! Naast de personal shopping ervaring die we jou aanbieden, willen we je graag extra blij maken. Want jouw adviseur heeft een mooi cadeau voor je klaarliggen. Bij aanschaf van een door ons volledige geïnstalleerde badkamer kun je namelijk kiezen uit:

Een gratis accessoirecheque t.w.v. €500,-

Met Baderie komt u tot een slim ingedeelde badkamer die in alle opzichten comfortabel is. De sfeer voegt u er zelf aan toe met goed gekozen en smaakvol afgestemde accessoires. Daarom kun je kiezen voor een accessoirecheque t.w.v. €500,- bij aanschaf van je nieuwe badkamer.

Combi Black daglicht

Bij Baderie van den Boomen wordt het zoeken naar een perfecte badkamer nu extra leuk!

Vaak zijn het kleine dingen in uw badkamer waaraan u het meeste plezier beleeft. Daarom maken we nu een groot gebaar met deze mooie actie. Valt er nog meer te genieten:

40% korting op zwarte kranen

De juiste kraan geeft een mooie wastafel nóg meer uitstraling en een stijlvolle doucheset is een sieraad voor uw badkamer. Met onze nieuwe matzwarte collectie kranen heb je een echte blikvanger in je badkamer.

Combi Black daglicht

*Actievoorwaarden: Deze aanbieding ontvang je bij een complete badkamer door ons geïnstalleerd. De waarde van het product kan niet in geld worden uitgekeerd. De aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden met elkaar of andere kortingsregelingen, zijn op basis van de bruto adviesprijs en gebaseerd op 21% btw. Vraag naar de overige voorwaarden in de winkel. Productwijzigingen voorbehouden. De 20% korting op sanitair en tegels is niet geldig in combinatie met volledige installatie.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak