Baderie van den Boomen. Het beste begin van je badkamer

Bij Baderie van den Boomen stellen we de badkamer samen die helemaal past bij jouw stijl en wensen. Onze Badkamermeesters gaan geen uitdaging uit de weg. Wat je vraag ook is, zij hebben een oplossing. Sterker nog, ze komen vaak eerder met oplossingen dan dat jij een probleem ziet.

Black Line badkamer Baderie

Persoonlijk ontwerp

Bij het maken van het badkamer-ontwerp begint een badkamer pas echt te leven. De Badkamermeester helpt je met zijn ervaring en een nodige dosis creativiteit een topontwerp te maken. In het 3D-ontwerp komen alle onderdelen samen: de indeling van de badkamer, de tegels die je gekozen hebt, het stijlvolle sanitair en bijpassende kraan. Dankzij virtual reality stap je al in je nieuwe badkamer voor deze is gerealiseerd. Op die manier krijg je al een kijkje in jouw nieuwe badkamer! Dit alles geheel vrijblijvend. Voordat we het badkamer-ontwerp definitief maken, komen we bij je thuis om alles na te meten. Pas als we zeker zijn van alle relevante maten en bijzonderheden, maken we een definitieve offerte. Die is duidelijk, zonder kleine lettertjes en wordt nog eens toegelicht door jouw Baderie-adviseur.

Black Line badkamer Baderie

Badkamer ontwerp voor jouw droombadkamer? Wij helpen hierbij graag en komen vaak met oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht had.

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak