Van den Boomen - Al ruim 20 jaar

Bij Baderie van den Boomen hebben we al ruim 20 jaar ervaring in het renoveren van badkamers en het plaatsen van nieuwe. We doen alles van het ontwerpen tot de realisatie van uw badkamer. Dankzij onze jaren lange ervaring kunnen wij u een passend advies geven voor uw badkamer en zorgen we dat de installatie hiervan soepel verloopt, zonder verassingen. Wij werken altijd met eigen monteurs en met vaste tegelzetters en stukadoors. Ook zijn wij lid van de Uneto-VNI. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en hoeft alleen nog maar te genieten van uw nieuwe badkamer.

Bij Baderie van den Boomen Verwarming & Sanitair kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair, tegels, verwarming en loodgieterswerk. Of het nu gaat om een complete badkamer of een klein onderdeel. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Loodgieter Eersel

Buiten het sanitair kunt u bij ons ook terecht voor uw verwarming of loodgieterswerk. We bieden verschillende werkzaamheden van een complete badkamer renovatie tot ventilatiesystemen en ook hebben we een uitgebreid assortiment aan aansluitmaterialen. U kunt ook bij ons terecht voor uw CV-ketel waarbij wij u ook een onderhouds-- en servicecontract kunnen aanbieden.

Landelijke badkamers

Voor landelijke badkamers bent u bij Van den Boomen in Eersel aan het juist adres. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment landelijke badkamers. Wilt u meer informatie? Onze badkamer adviseurs zullen u  zo goed mogelijk proberen bij te staan in een adviesgesprek en helpen u graag met het ontwerpen van Uw landelijke badkamer.

Webshop

Bent uw nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk dan nu onze webshop voor landelijke badkamers.

Ga naar de webshop

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)